Registrace
Pravidla
Partneři
Kontakt
Soutěžní tým
Tým musí mít maximálně 4 členy.
Soutěží se pouze v kategorii guláš.
Organizace a čas
Začátek vaření nejpozději v 15:00.
Konec vaření a začátek degustace v 18:00.
Suroviny a vybavení
Každý tým si přinese vlastní suroviny – maso, buřty, vegetariánské ingredience, chléb.
Suroviny mohou být nakrájené, ale nesmí být předvařené.
Účtenky od surovin jsou povinné – slouží ke kontrole kvality.
Každý tým si donese vlastní vybavení: kotlík, vařič, prkénka, nože, vařečky atd.
Pro vaření v kotlíku je třeba použít přenosné ohniště. Oheň nesmí být rozděláván přímo na zemi.
Množství
Každý tým musí uvařit minimálně 10 litrů guláše.
Zajištění pořadatelem
Degustační misky a lžičky
Hlasovací lístky (guláškarty) a razítka
Stoly dle počtu přihlášených týmů
Stánek pro výdej degustačních sad a sběr hlasování
Hodnocení a hlasování
Diváci obdrží degustační sadu a hlasovací lístek.
Ovlivňování hlasujících je zakázáno a může vést k diskvalifikaci.
Vyhlášení vítězů
Sečtením bodů se určí 1., 2. a 3. místo.
Vítězové obdrží hodnotné ceny.
Rychlý přehled
Co si donést
Co zajistí pořadatel
Suroviny
Degustační misky a lžičky
Vlastní vybavení (kotlík, vařič, náčiní)
Hlasovací lístky a razítka
Účtenky od surovin
Stoly dle počtu týmů